עשו זאת בעצמכם!

הכנת יין בבית יחד איתנו

אנחנו ב״סוד היין״ מלווים לקוחות
כבר 20 שנים בדרך להכנת יין בבית. 
באמצעות הערכה שלנו תוכלו
להתחיל עוד היום!

תנו לנו לנחש, אתם אוהבים יין.
אוהבים בו את הכל – הטעם, הריח, הגוף, הבקבוק. 
למה שלא תקחו את האהבה הזאת צעד קדימה ותתחילו להכין יין בעצמכם? 
אנחנו ב״סוד היין״ מזמינים אתכם לצאת איתנו למסע מרגש, בו נלווה אתכם
משלב התסיסה ועד שלב הביקבוק. לפני שתספיקו לשים לב לזמן – כבר תשתו
עם חברים את היין האדום שהכנתם בעצמכם.

אז איך זה עובד?

1# תסיסה

קונים ענבי יין, מפרידים את הענבים מהשזרות, 
מועכים אותם קלות ומכניסים למיכל תסיסה למשך שבועיים

2# סחיטה

סוחטים את היין מהענבים ומעבירים את 
היין לדמיג׳אן / מיכל נירוסטה למשך חודש

3# תסיסה שנייה ויישון

מבצעים שפיה של היין אל דמיג'אן ריק ומחזירים ליישון. 
חוזרים על הפעולה כל חודש וחצי.

4# ביקבוק

מחטאים את הבקבוקים שבחרתם, ממלאים ביין ופוקקים.

5# לחיים!

לאחר כשנה בערך, היין מוכן ואפשר לשתות 
אותו עם חברים ומשפחה – תהנו!

אז למה בכלל כדאי לכם להכין יין לבד בבית?

תהליך קל וכיף שאפשר לשלב בו חברים ומשפחה

זה לא יקר, ומאוד משתלם

תוכלו להביא בקבוק יין שהכנתם לאנשים שאתם אוהבים, אין מתנה טובה יותר

אבל לפעמים, לא יעזור שאנחנו נספר. ביקשנו מאחד הלקוחות הוותיקים שלנו, לירן, לספר בעצמו

"לפני שלוש שנים הגעתי ל׳סוד היין׳ ויצאתי עם ערכה להכנת יין
וליווי מקצועי ועזרה בכל מה שהייתי צריך. היום אני גאה להגיד
שאני מייצר לבד 350 בקבוקי יין אדום בשנה!״

ערכת ציוד בסיסית
להכנת יין בבית

ערכה להכנת יין 15 ליטר למתחילים, המתאימה להתססה של עד 25 ק"ג ענבים (16 ליטר יין בערך). 
הערכה כוללת את הציוד הדרוש להכנת יין בבית, והיא קטנה וקומפקטית.
מיכל תסיסה 30 ליטר, שני דמיג'אנים של 15 ליטר, מכסה גומי + נשם,
משפך + מסנן, הידרומטר, משורה, 150 גר' סולפיט, 25 גר שמרים,
צינור שפיה טלסקופי, וספר "סוד הכנת היין".

לרכישה עכשיו במחיר מבצע

₪450

₪399

שאלות
תשובות

כל אחד עם ידע בסיסי בהכנת יין, יכול להכין יין טוב בבית.

לא חייב, אפשר גם להגיע לחנות ולקבל את כל המידע הנחוץ כדי להכין יין בבית, וגם ליווי בתהליך הכנת היין.

לא צריך ציוד מיוחד, וזה גם לא כזה יקר. ניתן לרכוש אצלנו ערכה להכנת יין, שמכילה את כל הציוד הדרוש להכנת היין. מחיר הערכה נע בין 399-499 ₪

יש ערכה אחת שאפשר להכין בא 25 ליטר יין, וערכה קטנה של 15 ליטר יין.

תהליך הכנת היין לוקח לפחות שנה מהבציר, ואז מצריך עוד שנה של יישון בבקבוק, אך יש כאלו ששותים את היין כבר לאחר חצי שנה מהבציר, איש איש וטעמו הוא.

אם עושים את היין לפי ההוראות, ומקפידים על מה שצריך, אז יוצא יין מעולה!!!

רוב העבודה מתרחשת בשבועיים של התסיסה האלכוהולית, והיא כוללת ערבוב יומי של הענבים, ובסיום השבועיים סוחטים את הקליפות ומעבירים את היין לדמיג'אנים ליישון. לאחר הסחיטה, עושים רק שפייה פעם בחודש וחצי, עד שהיין מוכן.

×
×

עגלת קניות

אנו ממליצים לבצע איסוף עצמי של בקבוקי זכוכית

דילוג לתוכן