גרסת רכז + גרעינים:
רכיבים:
3 ק"ג לתת נוזלי בהיר
200 גרם גרעיני לתת שוקלד
200 גרם גרעיני לתת חיטה [מיועד לקבלת קצף קרמי]
200 גרם גרעיני לתת BLACK
60 גרם כשות 4.2% LIBERTY
מנת שמרים
140 גרם סוכר תירס לביקבוק
אופן ההכנה:
לחמם 10 ליטר מיים לטמפרטורה של 67 מעלות.
להשרות את הגרעינים ל-30 דקות.
להוסיף את הלתת הנוזלי ו-45 גרם כשות כשהאש כבויה,
להרתיח את הנוזל ב-95 מעלות במשך שעה.
ב-10 דקות האחרונות להוסיף את 15 גרם הכשות הנותרים.
להשלים את כמות הנוזל ל-20 ליטר ולקרר במהירות.
להוסיף את מנת השמרים
להתסיס במשך שבוע.
לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף
לבצע שפיה להוסיף את סוכר התירס ולבקבק
להמתין כשבועים ולשתות לרויה