גרסת רכז + גרעינים:
רכיבים:
3 ק"ג לתת נוזלי בהיר
1 ק"ג גרעיני לתת פילזנר
200 גרם גרעיני לתת CARAMEL PILS
60 גרם כשות Saaz
מנה שמרים
150 גרם סוכר תירס לביקבוק
אופן ההכנה:
לחמם 10 ליטר מים לטמפרטורה של 67 מעלות.
להשרות את הגרעינים ל-30 דקות.
להוסיף את הלתת הנוזלי ו-45 גרם כשות כשהאש כבויה,
להרתיח את הנוזל ב-95 מעלות במשך שעה.
ב-10 דקות האחרונות להוסיף את 15 גרם הכשות הנותרים.
להשלים את כמות הנוזל ל-20 ליטר ולקרר במהירות.
להוסיף את מנת השמרים
להתסיס במשך שבוע.
לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף
לבצע שפיה להוסיף את סוכר התירס ולבקבק
להמתין כשבועים ולשתות לרויה