רכיבים:
2.5 ק"ג לתת חיטה אבקתי
1 ק"ג דבש
60 גרם כשות הלרטאו או סאאז צ´כי
15 גרם קליפת תפוז מתוק
7.5 קליפת תפוז מריר
15 גרם גרעיני כוסברה טחונים
מנת שמרים
אופן ההכנה:
להמיס את הלתת האבקתי תוך כדי חימום של 10 ליטר מים .
להרתיח את כל הנוזל לטמפרטורה של 95 מעלות, להוסיף 30-45 גרם כשות (המיועד למרירות) ולבשל את כל הנוזל במשך 60 דקות.
ב-10 דקות האחרונות להוסיף 15-30 גרם כשות (המיועד לארומה) ואת קליפות התפוזים והכוסברה.
לכבות את האש בגמר 60 הדקות ולהוסיף את הדבש תוך כדי ערבוב להמסת הדבש
להשלים את כמות המים ל-20 ליטר ולקרר במהירות ל-20 מעלות
להוסיף את מנת השמרים
להתסיס כשבוע ימים.
לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף.
להוסיף את סוכר התירס תוך כדי שפיה ולבקבק
להמתין כשבועים ולשתות לרויה
את קליפות התפוזים וגרעיני הכוסברה יש להוסיף בעשר הדקות האחרונות של הבישול