בעוד פחות מחודש אתם הולכים לשתות את
הבירה הקרה שהכנתם בעצמכם.
כן, לא הרבה יודעים אבל להכין בירה כל אחד יכול!
התהליך די פשוט ואפילו מאוד קצר, אנחנו נהיה
שם לצידכם לאורך כל הדרך.
אנחנו סוד היין, חברה המתמחה בייבוא ציוד להכנת
בירה ויין ליקבים ולמבשלות הגדולים בארץ וללקוחות
פרטיים. כבר מעל ל- 20 שנים שבהן אנו מלווים אלפי
לקוחות שהתחילו לבשל את הבירה שלהם בעצמם.
מרתיחים בסיר 10ליטר מים, מוסיפים פנימה את
הלתת האבקתי לקראת הרתיחה, ומערבבים.
מרגע הרתיחה, מנמיכם לאש קטנה,
מוסיפים את הכשות ומתחילים למדוד שעה.
בתום השעה מערבבים את הבירה עם 12 ליטר מים קרים,
מוסיפים שמרים ומתסיסים כשבועיים ב 20מעלות.
בתום התסיסה, מעבירים את הבירה למיכל מילוי,
מוסיפים דקסטרוז, מבקבקים ומאפסנים
כשבועיים עד לסיום הגיזוז.
לאחר כשבועיים מקררים את בקבוקי הבירה,
פותחים ושותים – תהנו!
פחות מחודש מהרגע בו התחלת לבשל ועד שתשתה עם החברה את הבירה הקרה שהכנת בעצמך.
הוצאה חד פעמית וזולה יחסית על הערכה הבסיסית שלנו להכנת בירה. 349שח כולל מע”מ במחיר מבצע! (במקום 550שח)
עם הערכה הביתית שלנו, אפשר להכין בירה בכל מקום. חצר, בית, מרפסת, חדר - לא משנה מה גודל החלל. רק תחליטו - ותתחילו!
בערכה הבסיסית יש את כל הציוד הדרוש להכנת בירה בבית.
שני מיכלי תסיסה קופרס 32 ליטר, ברז 3/4, מד חום כימי, מד חום מעבדה, שני מכסים, נשם ומתאם, הידרומטר, משורה, פוקק Kelly לפקקי כתר, 100 פקקי כתר, משוט ערבוב לבירה, מברשת לניקוי בקבוקים, חומר חיטוי 100 גרם, מקל מילוי, צינור שפיה (להעברת נוזלים).
לא, צריך סיר בישול של 13 ליטר וערכת ציוד לבישול שמחירן נע בין 349-579₪