חיטה בסגנון בלגי

גרסת רכז + גרעינים:

אופן ההכנה:

לחמם 10 ליטר מים לטמפרטורה של 70 מעלות ולכבות את האש

להמיס את הלתת הנוזלי והאבקתי

להרתיח את כל הנוזל לטמפרטורה של 95 מעלותלהוסיף 45 גרם כשות ולבשל למשך 60 דקות

ב-10 דקות האחרונות להוסיף 15 גרם כשות ואת קליפות התפוזים והכוסברה

לכבות את האש בגמר 60 הדקות ולהוסיף את הדבש תוך כדי ערבוב להמסת הדבש

להשלים את כמות המים ל-20 ליטר ולקרר במהירות ל-20 מעלות

להוסיף את מנת השמרים

להתסיס כשבוע ימים.

לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף.

להוסיף את סוכר התירס תוך כדי שפיה ולבקבק

להמתין כשבועים ולשתות לרויה

לכל המתכונים של הכנת בירה ביתית

מאמרים נוספים

PALE ALE

גרסת רכז + גרעינים: רכיבים: 3 ק"ג לתת נוזלי בהיר

שתף:

שלחו לנו הודעה