PALE ALE

גרסת רכז + גרעינים:

רכיבים:
3 ק"ג לתת נוזלי בהיר
200 גרם גרעיני לתת  Caramel pils
400 גרם גרעיני לתת PALE  ALE
200 גרם גרעיני לתת חיטה
60 גרם כשות 4.2%
150 גרם סוכר תירס לביקבוק

אופן ההכנה:

לחמם 10 ליטר מים לטמפרטורה של 67 מעלות.
להשרות את הגרעינים ל-30 דקות.
להוסיף את הלתת הנוזלי ו-45 גרם כשות כשהאש כבויה,
להרתיח את הנוזל ב-95 מעלות במשך שעה.
ב-10 דקות האחרונות להוסיף את 15 גרם הכשות הנותרים.
להשלים את כמות הנוזל ל-20 ליטר ולקרר במהירות.
להוסיף את מנת השמרים.
להתסיס במשך שבוע.
לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף.
לבצע שפיה להוסיף את סוכר התירס ולבקבק.
להמתין כשבועיים ולשתות לרויה.

לכל המתכונים של הכנת בירה ביתית

מאמרים נוספים

שתף:

שלחו לנו הודעה