גרסת רכז + גרעינים:
רכיבים:
3 ק"ג לתת נוזלי בהיר
200 גרם גרעיני לתת Caramel pils
400 גרם גרעיני לתת PALE ALE
200 גרם גרעיני לתת חיטה
60 גרם כשות 4.2%
150 גרם סוכר תירס לביקבוק
אופן ההכנה:
לחמם 10 ליטר מים לטמפרטורה של 67 מעלות.
להשרות את הגרעינים ל-30 דקות.
להוסיף את הלתת הנוזלי ו-45 גרם כשות כשהאש כבויה,
להרתיח את הנוזל ב-95 מעלות במשך שעה.
ב-10 דקות האחרונות להוסיף את 15 גרם הכשות הנותרים.
להשלים את כמות הנוזל ל-20 ליטר ולקרר במהירות.
להוסיף את מנת השמרים.
להתסיס במשך שבוע.
לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף.
לבצע שפיה להוסיף את סוכר התירס ולבקבק.
להמתין כשבועיים ולשתות לרויה.